електронна адреса
office@utcc.gov.ua
адреса
01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7

Наталія Калініна


Наталія Калініна - волонтер у сфері донорства крові.  Зацікавилась темою від початку повномасштабного вторгнення. Пішла перший раз здала кров і з'ясувалось що це не страшно, не боляче,  навпаки відчуваєш емоційно підвищений стан і себе дуже добре і фізично і психологічно почуваєш. 

Потім з'ясувалась, що люди не стають донорами крові тому, що вони не розуміють як це, і тому що йти одному в цю історію якось незрозуміло і страшно.  Тому я почала робити групи незнайомих людей, що перший раз донатили кров.  З нами було весело, з нами було прикольно, і ця моя структурка почала потихеньку рости. 

Радимо також переглянути
Наталія Калініна
Лілія Атаманенко
Регулярно здає кров, вже є почесним донором і дуже цим пишається
Докладніше
Наталія Калініна
Катерина
Я здаю кров регулярно. Здається почала я це робити десь більше 10 років тому, але з початком повномасштабної війни я намагаюся робити це частіше
Докладніше
Бажаєте стати амбасадором донорства?
Якщо ти не можеш здати кров через вимушену перерву чи стан здоров'я, ти можеш бути корисним. Стань амбасадором донорства! Твої слова можуть надихнути інших на донаці. крові врятувати життя. Поширюй інформацію, ділися своїм особистим досвідом, розповідай про переваги і підтримуй тих, хто готовий допомагати. Разом ми зможемо зробити більше!
Бажаєте стати донором?
Донорство – добровільне, безплатне, але безцінне. Кожна твоя донація може допомогти врятувати три життя. Донорство крові вимагає небагато часу, але його значення безмежне. Це проста і благородна справа, яка робить тебе героєм для тих, хто цього найбільше потребує. Приєднуйся до спільноти донорів і відчуй радість від того, що ти справді змінюєш світ на краще