електронна адреса
office@utcc.gov.ua
адреса
01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7

Марічка Мазурик

Знайомтесь – художниця і спортсменка Марічка Мазурик і її історія, як вона стала доноркою, яка може надихнути кожного з нас. 

Справа в тому що я давно про це мріяла і хотіла стати донором. Тому, що моя філософія така,  якщо зранку прокинувся живий, – то це уже вау, супер, класно. І ти можеш зробити щось хороше як для себе, так і для інших. От вчора спілкуючись із другом по роботі запитую, як він. І він розповів, що регулярно донатить кров. Він все мені детально розказав, пояснив. Це було вчора, – сьогодні я вже в центрі крові. Я вас теж закликаю приймати швидко рішення і причому, приймати класні рішення.  Я усвідомлено піклуюсь про своє здоров'я, а виходить що цим самим я можу і допомогти іншим людям, і це реально дуже важливо. Кожен крок кожного з вас, кожна дія, вона теж важлива, як мінімум – ви можете подарувати посмішку іншим, або просто прийти і здати кров –  це зовсім трішечки для вас, але дуже багато для інших. Тому, будь ласка, здавайте кров регулярно!

Радимо також переглянути
Марічка Мазурик
Лілія Атаманенко
Регулярно здає кров, вже є почесним донором і дуже цим пишається
Докладніше
Марічка Мазурик
Катерина
Я здаю кров регулярно. Здається почала я це робити десь більше 10 років тому, але з початком повномасштабної війни я намагаюся робити це частіше
Докладніше
Бажаєте стати амбасадором донорства?
Якщо ти не можеш здати кров через вимушену перерву чи стан здоров'я, ти можеш бути корисним. Стань амбасадором донорства! Твої слова можуть надихнути інших на донаці. крові врятувати життя. Поширюй інформацію, ділися своїм особистим досвідом, розповідай про переваги і підтримуй тих, хто готовий допомагати. Разом ми зможемо зробити більше!
Бажаєте стати донором?
Донорство – добровільне, безплатне, але безцінне. Кожна твоя донація може допомогти врятувати три життя. Донорство крові вимагає небагато часу, але його значення безмежне. Це проста і благородна справа, яка робить тебе героєм для тих, хто цього найбільше потребує. Приєднуйся до спільноти донорів і відчуй радість від того, що ти справді змінюєш світ на краще