електронна адреса
office@utcc.gov.ua
адреса
01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7

Катерина

Я здаю кров регулярно. Здається почала я це робити десь більше 10 років тому, але з початком повномасштабної війни я намагаюся робити це частіше. Я не рахую свої донації, хіба що згадую, коли лікарі мене питають, коли я востаннє здавала. Мені радять зробити картку донора, але я завжди забуваю взяти фотографію. 

Я гадаю, що вже було, можливо, сім донацій за цей час.

Моя мотивація в тому, що донатити кров – це, по-перше, безкоштовно, це те що ми можемо робити завжди.

І, як дитина лікарів, і людина, яка стикається з лікуванням військових, я розумію важливість і необхідність донорської крові.

Якщо ми – донори, слідкуємо за своїм здоров'ям і здаємо все правильно, то одужання військових, одужання дітей, одужання людей, які потребують крові проходить набагато швидше.

Для мене  свідомим донорством –  є правила, яким потрібно слідувати, коли ти здаєш кров. Не вживати алкоголь протягом двох днів до донації, не їсти молочні продукти і яйця у день донорства. Слідкувати за своїм здоров'ям і приходити здоровим в центр задач крові – це і є, як на мене свідоме донорство.

Ми це можемо зробити, кожен з нас може!

 

Радимо також переглянути
Катерина
Лілія Атаманенко
Регулярно здає кров, вже є почесним донором і дуже цим пишається
Докладніше
Катерина
Катерина
Я здаю кров регулярно. Здається почала я це робити десь більше 10 років тому, але з початком повномасштабної війни я намагаюся робити це частіше
Докладніше
Бажаєте стати амбасадором донорства?
Якщо ти не можеш здати кров через вимушену перерву чи стан здоров'я, ти можеш бути корисним. Стань амбасадором донорства! Твої слова можуть надихнути інших на донаці. крові врятувати життя. Поширюй інформацію, ділися своїм особистим досвідом, розповідай про переваги і підтримуй тих, хто готовий допомагати. Разом ми зможемо зробити більше!
Бажаєте стати донором?
Донорство – добровільне, безплатне, але безцінне. Кожна твоя донація може допомогти врятувати три життя. Донорство крові вимагає небагато часу, але його значення безмежне. Це проста і благородна справа, яка робить тебе героєм для тих, хто цього найбільше потребує. Приєднуйся до спільноти донорів і відчуй радість від того, що ти справді змінюєш світ на краще